diumenge, 2 d’octubre del 2011

RESSENYA'M LA VIdA

Sovint ens proposem reptes. Atrevir-nos a dir quelcom especial cap a algú especial. Fer alguna cosa més bé, més ràpid, de manera més bonica.

Ens posem com a repte despertar-nos un dia més i somriure i conviure amb l'amarg camí que ens ha tocat recórrer. 

Ens reptem a nosaltres mateixos a jugar amb les cartes que ens han donat, ens reptem a nosaltres mateixos a no donar-nos per vençuts, a fer una passa més, a tirar endavant.

Prenem reptes, grans o petits, que ens agraden, o potser no, però els agafem.

Fem vies que només en coneixem l'itinerari, que n'hem sentit a parlar. Agafem el material, les ganes i la ressenya i ens hi dirigim. Ens encordem a peu de via nerviosos. Les mans ens suen però pugem. I gràcies a la ressenya i a les ganes tirem endavant.

Baixant de la 4a Agulla de Comalestorres, vaig pensar en com de senzill seria tot si tinguéssim una ressenya de la nostra vida que ens digués què i quan hem d'esperar. Una manera de parametritzar-ho tot. Un full de navegació per poder volar per sobre del mar de l'incertesa i la confusió.

Fa molts anys vaig començar un blog, un en el que parlava del meu camí cap a zion, de com anava fent via... qui m'havia de dir que el camí em portaria on m'ha portat, potser amb una ressenya tot hagués anat d'una altra manera, però això tampoc o decideixo jo. Tenia 15 anys i era un il·lús.  

He decidit començar de nou. Tabula rassa que en diuen alguns. 


I aquest blog serà el resultat d'aquest nou començament. I és aquí on aniré ressenyant, poc a poc, la meva vida. Parlaré d'escalada, de l'universitat, de com de podrit està el món, de la vida, de escalada i de l'eterna persecució de l'ombra d'un corb que va volar ben amunt per sobre nostre.

2 comentaris:

  1. Ei Malutet

    El alpinisme verdader és a lestil Fowler...coses noves, sense ressenya i a muerte...

    I no, ningú és il.lús, i tu menys...simplement que uns són els MALUTA i altres els MALUTET...és qüestió de temps, i experiència...ra tu heretes la seva i el destí i Jah ja aniràn dient no?

    Sí que molaria tenir una bona ressenya, si més no d'aquelles que es currava el Corb!!

    Apa, et linko i a veur si mentens viu això,q ue en sí fer-ho ja és un viatge!!!

    salut bow ens veiem!

    ResponElimina
  2. Iep bull,

    tota la raó, i qui millor per dir-ho! que t'acabas de marcar el viote del 15 allà l'abadies en plan alpine!

    simplement que les coses flueixen, per molt que no ens agradi com i no tenim cap manera de veure com aniran... estem allà al mig, no hi ha ous per baixar i l'únic que ens queda és apretar les dents i tirar amunt, no? seria com el símil que va fer en Guillem...

    A veure si aconsegueixo engegar-ho bé, com a mínim tinc un parell o tres d'idees de posts, i ara espero escalar més que quan tenia 15 anys!

    salut!

    ResponElimina